Blog » Profivac
+421 908 246 780
Napíšte nám

Blog

 
blog23 2

Centrálne vysávanie do rodinného domu. Dôvody, pre ktoré sa oplatí doň investovať

Moderná technológia, akou je centrálne vysávanie, prináša so sebou veľa benefitov. Ak premýšľate nad tým, či sa vám inštalácia centrálneho vysávania oplatí, tu je niekoľko adekvátnych dôvodov, ktoré hovoria áno. Na základe nich je centrálne vysávanie vnímané ako spoľahlivý systém pre konkrétne potreby rodinných domov.

Čítať viac

 
blog1

Aký je rozdiel medzi klasickým vysávačom a centrálnym vysávaním?

Medzi základné práce pri udržiavaní čistoty v dome patrí vysávanie. Takmer žiadna domácnosť sa nezaobíde bez vysávača, mnohí však premýšľajú nad tým, či je lepšie zaobstarať si prenosný vysávač alebo investovať do centrálneho vysávania. V článku si porovnáme výhody aj nevýhody jednotlivých zariadení, aby ste sa vedeli rozhodnúť správne.

Čítať viac

 
ako vybrat vysavac

Ako vybrať vysávač

Pokazil sa vám vysávač a neviete, podľa akých kritérií si vybrať nový? Klasický, tyčový, robotický alebo centrálny? Na trhu je dnes množstvo druhov vysávačov a môže byť ťažké zvoliť si ten správny. Prinášame vám preto tipy, ako vybrať vysávač vhodný pre vašu domácnosť.

Čítať viac

 
blog6

Centrálne vysávanie má využitie v interiéri, ale aj v exteriéri

Systém centrálneho vysávania je pre vašu domácnosť skvelým riešením. Existuje niekoľko možností, ako ho môžete využiť nielen v interiéri, ale aj vo vonkajších priestoroch mimo domu. Kde všade má uplatnenie?

Čítať viac

 
blog7

Ako postupovať pri plánovaní centrálneho vysávania

Premýšľate nad inštalovaním centrálneho vysávania do nového alebo rekonštruovaného domu, ale neviete, ako postupovať? Aké sú prvé kroky, ktoré je potrebné podniknúť? Na ktoré detaily by ste rozhodne nemali zabudnúť? V článku si odpovieme na všetky spomenuté otázky.

Čítať viac

 
roboticky vysavac roboto

ROBOTICKÝ VYSÁVAČ PROFIVAC ROBOTO

S ďalším rozvojom a spojením technológie centrálneho vysávača s robotickou technikou sa nám podarilo takmer úplne odstrániť námahu z vysávania! Už viac nestrácajte čas vysávaním, pretože robotický vysávač ROBOTO a centrálny vysávač ProfiVac to radi urobia za Vás!

Čítať viac