Robotický vysávač ProfiVac ROBOTO » Profivac
+421 908 246 780
Napíšte nám

Robotický vysávač ProfiVac ROBOTO

Odborníci už dlhé roky odporúčajú na najjednoduchšie, najtichšie, najrýchlejšie a najprecíznejšie čistenie interiérov používať centrálny vysávač.

Už žiadne namáhavé vysávanie vďaka robotickému vysávaču ProfiVac ROBOTO

S ďalším rozvojom a spojením technológie centrálneho vysávača s robotickou technikou sa nám podarilo takmer úplne odstrániť námahu z vysávania! Už viac nestrácajte čas vysávaním, pretože robotický vysávač ROBOTO a centrálny vysávač ProfiVac to radi urobia za Vás!

Roboto laser ways1

Najväčšia inovácia od vynájdenia vysávača!

ROBOTO je prvým a momentálne jediným robotickým vysávačom, ktorý je vďaka špeciálnej nabíjacej stanici plne automaticky spojený s centrálnym vysávačom ProfiVac. ROBOTO pozostáva z robota, ktorý vďaka inteligentnej technológii čistí podlahy, a samočistiacej dokovacej stanice.

A takto to funguje: ROBOTO vysáva obytné plochy Vášho domu alebo bytu. Po približne 90 minútach sa samostatne vráti k nabíjacej stanici. Tu sa napojí a počas toho, ako sa dobíja batéria, centrálny vysávač ProfiVac vyprázdni a vyčistí ROBOTO úplne automaticky. A to stále dokola. Raz do roka je však potrebné  centrálny vysávač vyprázdniť.

Robotický vysávač ROBOTO je dokonalým doplnením každého centrálneho vysávača. 

Počas samočistiaceho procesu vyprázdňuje ROBOTO nielen nádobu na prach, ale zároveň čistí vysávacie kefy a regeneruje filter. Výrazne sa tak redukuje bežná údržba. Výsledkom je vysoká miera efektívnosti.

Používanie robotického vysávača ROBOTO je veľmi jednoduché a inovatívne. Disponuje rôznymi funkciami a čistiacimi programami. Od ostatných robotov na trhu ho odlišuje  jedinečná integrácia do systému centrálneho vysávača.

ROBOTO je možné ovládať rôznymi spôsobmi. Prostredníctvom tlačidiel, cez aplikáciu (iOS alebo Android), Google-Home, Amazon Echo, Alexa alebo ovládačom.

ROBOTO X8 1

Programovanie môže byť aktivované aj na diaľku cez domácu WiFi sieť. Systém funguje absolútne autonómne, aj keď nie ste doma. ROBOTO vyšle hlasové signály po prijatí pokynov a je vždy s maximálnou efektívnosťou pripravený vyčistiť podlahy Vášho domu.

Samočistiaca dobíjacia stanica je vybavená automatickým ventilom, ktorý uzatvára spojenie medzi nabíjacou stanicou a systémom centrálneho vysávača. Otvára sa iba počas samočistiaceho procesu. Vďaka tomu môžete centrálne vysávať bez toho, aby ste museli odpojiť dobíjaciu stanicu od zásuvky vysávača.

Roboto Laser 1

Zredukovaná výška ROBOTO (len 10 cm) umožňuje vysávať pod nábytkom, pohovkami alebo posteľou

Robotický vysávač kompatibilný so všetkými centrálnymi vysávacími systémami

Vyvinutý pre použitie s centrálnym vysávačom ProfiVac, aj so všetkými dostupnými značkami centrálnych vysávačov. Technológia Plug & Play umožňuje okamžité používanie.

roboto x8 wireless 2

Ak staviate dom

Pri novostavbe vieme naplánovať zásuvky a prípojky pre ROBOTO tak, že zároveň môžete vysávať centrálnym vysávačom a používať ROBOTO. Pre 1 podlažie potrebujete asi 1 vysávaciu zásuvku navyše.

Pri plánovaní v novostavbe máte možnosť vybrať si najlepšiu pozíciu, ako napríklad v skrini alebo pod kuchynskou skrinkou s minimálnou výškou 13 cm.

Ak už máte centrálny vysávač ProfiVac alebo inú značku

Robotický vysávač ROBOTO môžete zapojiť do existujúcich vysávacích zásuviek a ROBOTO samostatne a plne automaticky čistí Váš dom alebo byt. Ak chcete opäť vysávať centrálne, ROBOTO odpojte a vysávajte hadicou opäť samostatne.

Inštalácia ROBOTO je jednoduchá, rýchla a bezpečná.

Odporúčame Vám využiť na každom poschodí jeden ROBOTO. Napr. jeden pre prízemie a jeden pre poschodie. Tak čistí ROBOTO denne v celom dome prach a nečistoty a Vám stačí povysávať dôkadne centrálnym vysávačom raz týždenne.

Kúpiť však môžete aj len jedno zariadenie ROBOTO. V pondelok ho zapojíte do vysávacej zásuvky centrálneho vysávača na prízemí, v utorok do vysávacej zásuvky na poschodí, striedavo podľa Vašej potreby.

Jednoduchšie, čistejšie, úspornejšie a pohodlnejšie to už v budúcnosti zrejme nepôjde.

 

ROBOTO X8

Rozmery:                         priemer 35 cm, výška 10 cm

ROBOTO X8                      s nabíjacou a samočistiacou stanicou

Sací výkon                       2300 Pa

Lítiová batéria                  5200 mAh

Prekonávanie prekážok     2 cm

3D laserové mapovanie     senzory LIDAR, vytvorenie 3D laserovej mapy

Senzory proti pádu           áno

Protikolízne senzory          áno

Nádoba na prach              600 ml

Nádoba na vodu               400 ml

Napájací prúd                  100 – 240 V

Operačný systém              iOS, Android

Hlasové príkazy                Amazon Alexa, Google Assistant

Hlasové správy                 DE/FR/IT/EN

WiFi pripojenie                  Áno

Hmotnosť                         3,1 kg

Filter                                HEPA filter

 

Cena:

960,00 bez DPH s kabelážou

1.040,00 bez DPH BEZDRÔTOVO